Werkwijze

Samenwerking voor een optimaal resultaat

Het uitgangspunt: een goede samenwerking is belangrijk voor een optimaal resultaat. Philipse Sign Trading geeft als communicatiebureau haar klanten hoogwaardig kwalitatief advies, gericht op het optimaal ondersteunen van uw doelgroepen.

Philipse Sign Trading levert topkwaliteit producten op het gebied van visuele reclame en zorgt tevens voor de handling. Onze projecten variëren van kleine aantallen vlaggen en banieren tot grote reclameprojecten, zoals uitzonderlijke aantallen of formaten en uiteraard tailor-made oplossingen. Wij voeren deze projecten in teamverband met de klant uit en begeleiden deze projecten van ontwerp tot aflevering.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Zo hebben wij onze expertise als reclamebureau ingezet voor klanten in bijvoorbeeld Boxmeer, Cuijk, Eindhoven, Gennep, Grave, Groesbeek, Helmond, Malden, Mill, Mook, Nieuw-Bergen, Nijmegen, Overloon, Ravenstein, Oss, Schaijk, Sevenum, Sint-Anthonis, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, Venlo, Venray, Vierlingsbeek, en Wijchen en omgeving.

Samenwerking