Belettering

Belettering is een nauwkeurig werkje

U heeft ongetwijfeld weleens belettering voorbij zien komen op glazen ramen en deuren bij collega’s, concurrenten of andere bedrijven. Voor alles wat met reclame te maken heeft, dus ook het beletteren van verschillende ondergronden, kunt u bij ons terecht. Onze klantenkring bestaat uit diverse soorten bedrijven. Reclame maken kunnen wij namelijk voor iedereen en dat doen wij dan ook graag. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten en producten voldoen wij aan de eisen en behoeften van onze klanten, dus ook die van u.

Onze werkwijze

Bij belettering moet u denken aan het beplakken van diverse ondergronden met reclamemateriaal. Dit materiaal wordt helemaal naar uw smaak vormgegeven en kan zo groot en kleurrijk worden als u dat zelf wilt. Nadat u uw wensen voor het materiaal heeft duidelijk gemaakt, gaan wij aan de slag met de vormgeving en het produceren van de reclame. Ons vakkundig personeel komt vervolgens bij u langs om de belettering uit te voeren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het materiaal zelf te plaatsen. Wilt u echter dat het vakkundig gebeurt, dan is het verstandig om het door onze medewerkers te laten uitvoeren.

Diverse ondergronden

Bij Philipse Sign Trading kunnen wij de belettering uitvoeren op diverse ondergronden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk:

  • Om uw auto te laten beletteren.
  • Ook de gevel van uw bedrijfspand is prima geschikt om te voorzien van mooi vormgegeven reclamemateriaal.
  • Belettering op glazen ondergronden te plaatsen, zoals deuren en ramen.

Het installeren van belettering is een precies werkje dat goed moet worden uitgevoerd om het er piekfijn uit te laten zien. Dit is voor ons personeel gelukkig geen probleem.

belettering

Auto wrappen en belettering

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf, onze producten of over de diensten die wij leveren? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Ook als u vragen hebt over belettering en benieuwd bent welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf, staan wij graag voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u dan ook graag om erachter te komen welk optie voor belettering voor u het meest geschikt is.