Carwrapping

Carwrapping als reclamestrategie

Bij Philipse Sign Trading houden wij ons ook bezig met carwrapping. Dit houdt in dat uw auto helemaal wordt schoongemaakt en van de bovenste laag wordt ontdaan, zodat hij helemaal in een nieuw jasje kan worden gestoken. Dit gebeurt door uw voertuig met een soort folie te bekleden. Hierdoor lijkt het net of uw auto opnieuw gespoten is zonder dat u hiervoor veel geld neerlegt of de originele lak aantast. Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op.

Wat doen wij?

Bij Philipse Sign Trading houden wij ons bezig met diverse activiteiten op het gebied van reclame. Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zijn wij in staat in de wensen en eisen van onze diverse klantenkring te voldoen. Ons assortiment bestaat uit diverse producten en diensten, bijvoorbeeld het leveren van reclameborden, spandoeken, maar ook het beletteren van onder andere auto’s.

Laat het over aan de expert!

Carwrapping is een lastige klus, die nauwkeurig en goed moet worden uitgevoerd om het juiste resultaat te bereiken. Als u weinig of geen ervaring heeft hiermee, dan raden wij u ook aan om dit over te laten aan een expert. Deze weet precies hoe hij het wappen uit moet voeren en zorgt er bovendien voor dat de rest van uw auto geen schade op loopt. Als carwrapping goed wordt gedaan, lijkt uw auto weer als nieuw. Daarnaast krijgt uw auto een volledig nieuwe uitstraling.

Carwrapping

Carwrapping

Goede uitvoering

Het schoonmaken van de auto en de voorbereiding is bij carwrapping ontzettend belangrijk. De activiteit vereist de nodige handigheid en geduld. Dit maakt het een lastig klus. Natuurlijk kunt u proberen om uw auto zelf te wrappen, maar dit is uiteraard geheel op eigen risico. Het is beter om het aan een expert over te laten die precies weet wat hij doet en wat hij moet doen om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast kan de manier van wrappen per auto verschillen en is het belangrijk de carwrapping goed uit te voeren om de kwaliteit van uw auto te behouden.

Contact

Als u meer wilt weten over carwrapping of over een van onze andere producten of diensten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar +31 485800686 of via onze website. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en geven u graag advies over uw probleem. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig carwrapping.