Reclameborden

Reclameborden in diverse soorten

Bij Philipse Sign Trading houden wij ons bezig met diverse vormen van reclame. Wij noemen ons zelf dan ook een full service mediabureau. Wij beschikken over een groot aanbod aan producten en diensten. Hiermee kunnen wij onze klanten helpen bij het vergroten van hun naamsbekendheid en het ontwikkelen van een passende reclame strategie.

Diverse uitvoeringen

Ons aanbod aan reclameborden, die wij in een groot deel van Nederland leveren, is zeer uitgebreid. Deze producten kunnen wij dan ook leveren in diverse soorten, maten en uitvoeringen zijn. Daarnaast kan bovendien ook de vorm per bord verschillen. Wij beschikken over zo’n uitgebreid assortiment aan reclameborden om zo goed mogelijk in de wensen en behoeften van onze vele verschillende klanten te kunnen voorzien. Bij ons vindt u dan ook het geschikte reclamebord voor uw doeleinden.

Op maat gemaakte reclameborden

Onze borden kunnen op iedere gewenste locatie worden gemonteerd. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en kunnen daarom permanent in gebruik worden genomen. Daarnaast kunnen ze worden voorzien van de reclame die u er op wilt hebben. U kunt uw reclameborden dan ook helemaal naar wens laten vormgeven.

Vormgeving en locatie reclameborden

Het is belangrijk om goed na te denken over het ontwerp en de vormgeving van uw reclameborden. Maar behalve een mooie vormgeving, moet het bord ook geplaatst worden op een strategische plaats. Daarom is het belangrijk om voor het plaatsen van het bord goed na te denken waar u het beste uw borden kunt monteren. Waar ontvangt u de meeste respons en waar zijn de reclameborden het best zichtbaar? Wij kunnen u hierbij adviseren.

Reclameborden

reclameborden

Meer weten?

Wilt u meer informatie wilt over ons bedrijf, de diensten die wij leveren of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Ook als u meer wilt weten over onze reclameborden of een van onze andere producten in ons assortiment kunt u altijd bij ons terecht. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.